Hilde og Gutta – Til en danseglad!

Hilde & Gutta hadde tidligere sitt utgangspunkt i Nord-Odal, men siden flere av bandets medlemmer kommer nordfra i landet, så har de nå flyttet nordover og har dermed nå fått Mosjøen som sitt offisielle utgangspunkt og gjør derfor også mesteparten av sine spillejobber i Nord-Norge.

Bandets frontfigur er fortsatt Hilde Nordgård med sin personlige og velklingende stemme. Med seg i bandet har hun Benn Arne Holmen på trommer og vokal, Svein Brennhaug på bass og vokal, Frode Hansen på gitar og vokal i tillegg til lyd- og lysmann Knut Johannessen. Hilde selv synger og trakterer keyboardet. På plata er det imidlertid Erik Thoen som er med på bass, men han har nylig sluttet i bandet og overlatt bassgitaren til Svein. I tillegg er Morten Kleven med på gitar og steelguitar på plata, men han har også sluttet i bandet siden plata kom ut.

Den nye plata har vært ferdig innspilt ganske lenge etter hva vi kjenner til, og det er satelittradioen Scansat som utgir plata på sin egen etikett. Plata består av tilsammen 12 låter som er skrevet av både bandets egne medlemmer og et knippe andre opphavsmenn/kvinner slik som Thor Wang, Åsa Karlström og Tore Fjeldbo. Det er en fin blanding av swinglåter og ballader og det hele låter både ekte, rent og ærlig rent musikalsk og lydmessig. Hilde Nordgård har et sjarmerende vesen og ei stemme som er meget behagelig å lytte til, så hun gjør seg meget godt i fronten av bandet.

Pris: 150,+ frakt