Etter FM-slukkingen i Desember

 

Mange av våre lyttere velger å høre oss via Internett hvor vi også streamer Scandinavian satellite radio direkte via www.scansat.no Disse signalene kan også tas ned via Internett radio. Noe som er blitt veldig populært etter at de kom på markedet.

Scandinavian Satllite Radio er Norges eneste rene satellitt radioselskap som ble etablert av Arnt Gunstead i 2000. Selskaper har etter hvert ekspandert og startet i 2006 med eget plateselskap i regi av radioen.

Med økende lytterskare har vi fått mulighet til å gi lytterne våre tilbud som blant annet egne ambassadører i mgp som reiser rundt og holder lytterne oppdaterte om utviklingen under spenningen.

Etter vert ønsker vi å internasjonalisere radioen på flere områder slik at også engelskspråklige kan få bedre utbytte av sendingene. Vi har blant annet blitt oppmerksomme på Norskamerikanere som godt kunne tenke seg ett tilbud fra «hjemlandet». Og ønsker å etterfølge dette da dette kan åpne for nye muligheter for konseptet.

Scandinavian satellite radio har hovedstudio i Stavanger, distriktskontor i Grimstad, Larvik og samt en rekke Nærradioer som sender ut Scandinavian Satellite Radio. I den senere tid er det også utviklet flere applikasjoner til mobiltelefoner hvor det er mulig å høre scansat. Dette gjør at lytterne også kan høre på oss i radio uavhengig av FM.
Scandinavian Satelitte Radio er klar for de store utfordringene som står foran oss. ScanSat er for tiden Norges mest ekspansive radioselskap og satser høyt på å lage den type radio som de store lyttergruppene vil ha. Dette vil si aktualiteter, underholdning, distriktsaker fra inn og utland, og ikke minst en musikk som ivaretar vår norske kulturarv godt blandet med country, dansemusikk og de gode låtene fra 60 -70 tallet.

Lytteroppslutningen går rett opp og viser at de som hører våre sendinger vil ha den profilen som vi i ScanSat er alene om å servere et norsk og internasjonalt publikum. At vi har lyttere som bor i hele Europa, og med massiv lytteroppslutning fra Skandinavia gjør vår oppgave spennende og utfordrende.

Alle Kabelnett i Norge

Du kan også lytte på Scansat Dab i Oslo – Akershus – Hordaland og Rogaland