Radiomann Arnt Håkon Gunstead trives godt i radiorommet sitt på Tjensvolltorget. Nå flytter han ut på gaten. Foto: Reidar Bowitz Helliesen Rog avis.

Publisert 14.06.2008 kl 02:00 Oppdatert 14.06.2008 kl 09:50 Tips en venn på e-post:
Din kommentar Radiomann Arnt Håkon Gunstead flytter studioet sitt ut på Tjensvolltorget i sommer.

– Det blir ingen ferie i sommer. Den får jeg ta senere. I sommer skal nemlig studioet flyttes ut i gaten. Jeg skal «hykka» forbipasserende til en drøs, sier Arnt Håkon Gunstead, radioentusiast og tidligere bydelspolitiker for Frp i Hillevåg.

Radiostasjonen ScanSat har fått nye tiltalende lokaler på gateplan. Lytterne til kanalen hentes fra alle som har kabel og parabolantenner.

– Vi driver til sammen fire radiostasjoner i Norge. Vi har radiostasjoner i Drammen, Trondheim og på Sortland, i tillegg til her på Tjensvoll, sier han.

Gunstead har hatt en drøm helt siden han startet med radio, om å få sende fra Tjensvoll. Nå engasjerer han seg for å skape et mer levende bydelstorg.

– Jeg vil at vi skal gjøre som andre bydeler i Stavanger har tradisjoner for. Vi må lage vår egen Tjensvoll-dag, for å klare å skape liv og røre på torget, avslutter Arnt Håkon Gunstead.